fbpx

Mångkamp Outdoor

Mångkamp

Hagårds Lagårds mångkamp är något utöver det vanliga. Med både zipline och skytteinslag lovar vi en upplevelse som du och dina kamrater/kollegor kommer att komma ihåg länge. Perfekt för möhippor/ svensexor/ företagskick-off eller om du bara vill ha hjärtligt kul med dina kompisar!

Så går det till
En instruktör delar upp er i lag om 4-5 personer och leder er igenom de olika grenarna, som ni valt ut. I “Mångkamp Outdoor” väljer ni ut 4 av följande grenar, i “Mångkamp Outdoor med vattenzipline” lägger ni till en 5:e gren som blir “Vattenzipline”.

Älgbanan
Lagen ska få så många träffar på “löpande älgen”dvs en rektangulär plåttavla som rör sig. Detta med en paintboll markör. Laget med flest träffar vinner grenen.

Styr båten mot land
Lagdeltagarna ska paddla en bana tre i taget. Tricket är att de 2 som paddlar har förbundna ögon, medan den som sitter i mitten ska ledsaga de två som paddlar. Övningen går på tid.

Trampbilsrace
Bli som barn på nytt. Här gäller det att trampa med trampbilar för vuxna så snabbt det går runt en bana. Laget som tar sig runt på kortast tid vinner momentet.

Gemensam balans
På kortast möjliga tid ska lagen ta sig över ett fiktivt vattendrag. I början står alla “på land”. Genom att lägga ut brädlappar att gå på, ska hela laget ta sig över till andra “stranden”.

Blindstyrning av skottkärra
Här bildar laget par. En person ska köra en annan i en skottkärra runt en bana. Den som kör har ögonbindel och får hjälp av kompisen för att komma rätt. Alla par klockas. och det är lagets totala tid som räknas.

Tandemskidor
Här handlar det om att lagen ska ta sig fram på en viss sträcka på tid. Samtliga i laget fästs vid ett par skidor/ brädor.

Pasta sleven
Laget ska med gemensamma krafter förflytta golfbollar till ett hål med hjälp av pasta slevar. Mest golfbollar på 4 minuter vinner grenen.

Fiskdammen
Laget ska med gemensamma krafter fiska upp träklossar och lägga dem i fångshåven. Mest fiskar i håven efter 4 minuter vinner grenen.

Pyramiden
Laget ska pricka bollen i den översta hinken, får kastaren i bollen tar vi bort den hinken och nästa hink står på tur. Minst hinkar kvar när bollarna är slut vinner grenen.

EXTRA

Vattenzipline
Här åker du zipline över kvarndammen. Innan du åker iväg får du en mugg med vatten. När du passerar en hink ska du förflytta vattnet i muggen till hinken. Laget med flest milliliter vatten i hinken vinner momentet.